Schoonheidsverzorging

Gezichtsbehandelingen:
Bij Amy´s Beauty Industry is er een groot assortiment aan behandelingen. Voor ieder huidtype heeft Skeyndor een aparte lijn met producten. Voorafgaan aan de behandeling wordt er gekeken welke producten er het best aansluiten bij de wensen van degene in de stoel. Mijn doel is dat jouw huid weer gaat stralen en dat jij zelf volledig ontspannen en relaxed de deur uit gaat. Na elke behandeling geef ik een huidverzorgingsadvies. Zo leer je ook hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je huid een goede conditie behoudt.

Harsen:
Harsen is het verwijderen van haren tot in het haarzakje. Je verwijderd dus de gehele haar. Met scheren verwijder je maar een deel van het haartje. Als het haartje dan gaat groeien krijg je (vaak na 1 dag al) stoppels die wat harder aanvoelen. Bij harsen is dit niet. Bij harsen moet het haartje dus geheel nieuw terug voelen. Voordat dit haartje bij het huidoppervlak is, zijn we al een paar weken verder. Verder groeien die haartjes ook dunner terug. Hoe vaker je harst hoe langer de haargroei weg blijft en hoe dunner de haartjes terug groeien. Geen harde vervelende stoppels meer dus!

Gezichtsbehandelingen  
Gezichtsbehandeling Corrective
Skeyndor Corrective is het wegenschappelijke, cosmetische alternatief voor chirurgische behandelingen die diepe rimpels in het gezicht verzacht en fijne lijntjes bestrijdt. Tijdens deze behandeling is gericht op het verjongen en verfrissen van de huid.
€80,0075 minuten
Gezichtsbehandeling Derma Peel Pro
De nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid zoals pigmentvlekken en littekens. Ook de dofheid van de huid wordt aangepakt waardoor de huid na de behandeling weer zijn gezonde glow terug heeft.
€75,0075 minuten
Gezichtsbehandeling Deluxe Een gezichtsbehandeling die helemaal in het teken staat van ontspanning. De huid wordt op de juiste manier, afgestemd per huidtype, behandeld en er is voldoende tijd voor ontspanningstechnieken met onder anderen een uitgebreide massage. Na deze behandeling straalt niet alleen de huid, maar ook vanbinnen wordt er rust en ontspanning uitgestraald!€65,0075 minuten
Gezichtsbehandeling Only For Men
Behandeling opgesteld speciaal voor mannen. De huid wordt optimaal verzorgd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ook maken we de huid extra soepel wat zorgt voor een gladder scheerresultaat.
€65,0075 minuten
*Bovenstaande behandelingen zijn inclusief massage van gelaat en hals en eventueel worden ook de wenkbrauwen netjes in model gebracht met harsen of epileren*
Gezichtsbehandeling Cleansing
Een behandeling speciaal voor de wat vettere/onzuivere huid. De huid wordt grondig gereinigd en onzuiverheden worden weggehaald. Ook brengen we het zelfherstellende vermogen van de huid op gang zodat de huid er na de behandeling rustig, schoon en mat uitziet.
€45,0050 minuten
Gezichtsbehandeling Quick-Treatment
Deze gezichtsbehandeling is voor de mensen met weinig tijd. De huid wordt gereinigd en verzorgd in een half uurtje en voelt daarna fris en verzorgd aan!
€30,0030 minuten
Skeyndor Adviesgesprek Tijdens deze behandeling wordt er uitgebreid naar de huid gekeken. Er wordt een behandel- en product advies op maat gemaakt en alles wordt in stappen uitgelegd. Allereerst reinigen we de huid om een juist advies te geven en we sluiten af met een verzorgende crème.
*De kosten van het adviesgesprek worden in mindering gebracht bij het boeken van een vervolgbehandeling.
€20,00*30 minuten

ExtraLosTijdens gezichtsbehandeling
Epileren wenkbrauwen€  9,00€  4,50
Epileren én verven wenkbrauwen€16,00€  9,50
Verven wimpers óf wenkbrauwen€  9,00€  6,00
Verven wenkbrauwen én wimpers €16,00€11,00
Bovenlip óf kin harsen€  9,00€  4,50
Bovenlip én kin harsen€16,00€  9,50
Massage gezicht (20 min)€17,00€12,00
 

Harsen 
Harsen oksels€15,00
Harsen bikinilijn€19,00
Harsen onderbenen€21,00
Harsen gehele benen€30,00
Harsen onderarmen€17,00
Harsen gehele armen€25,00
Harsen rug€25,00
Harsen borst€16,00
Harsen buik€16,00
Harsen rug, borst én buik€50,00